Opleiding

De Stichting OOI is het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Isolatiebranche dat voor werkgevers en werknemers in het thermische isolatiebedrijf alle vormen van vakgerichte scholing en opleidingen aanbiedt, organiseert en verzorgt. Bij de Stichting OOI aangesloten bedrijven kunnen rekenen op advies en financiële bijdragen in de opleidingskosten.

Het cursussecretariaat is het kloppend hart van de Stichting OOI en is ondergebracht in het gebouw van de Koninklijke Metaalunie te Nieuwegein.
Het secretariaat is klantgericht en onafhankelijk en biedt ondernemers de helpende hand bij het organiseren van alle facetten van scholing. Van deze dienstverlening kunnen alle werkgevers gebruikmaken die de CAO voor het isolatiebedrijf volgen.

Wij regelen desgewenst alle (werkgerelateerde) cursussen. Bijkomend voordeel is dat deze cursussen in aanmerking komen voor een OOI-bijdrage. Dit geldt ook voor cursussen die niet vakspecifiek zijn of direct met het isolatievak te maken hebben, bijvoorbeeld computer-, taal- en EHBO-cursussen. Door deze cursussen te vergoeden, vergroot de Stichting de inzetbaarheid van de medewerkers in de branche. De cursussen worden in samenwerking met andere cursusinstituten verzorgd.

De Stichting OOI streeft ernaar dit netwerk aan de hand van vaste criteria geleidelijk aan uit te breiden. Voor ondernemers die zelf hun scholing willen regelen, bestaat de mogelijkheid samen te werken met een cursusinstituut naar keuze.

Isolatiebranche Staalkaart

Isolatie Magazine

Iso on Tube: Duurzaam!

Bedrijf in beeld