Uitnodiging presentatie Trendrapport Utiliteitsisolatie

Op vrijdag 28 september presenteert VIB voor leden en niet-leden in Woerden het rapport 'Trends en ontwikkelingen in de technische isolatie van utiliteitsgebouwen'.

Met het rapport wil VIB de leden die actief zijn in de utiliteitsbouw beter bedienen. Naast het gegeven dat de technische isolatiebranche aandacht heeft voor de industrie, zal VIB tijdens deze bijeenkomst specifiek ingaan op de isolatie in de utiliteitsomgeving.

In de isolatiebranche ligt de focus veelal op de techniek in plaats van marketing. VIB wil bewustzijn creëren dat de bedrijven onderdeel zijn van een grotere keten, waarin allerlei trends spelen die ook hun dagelijkse praktijk kan beïnvloeden.

De cijfers en marktontwikkelingen die in het rapport worden getoond, kunnen handvatten geven om een betere positionering in te nemen.

De presentatie vindt plaats op 28 september om 11:00 uur in gebouw Intechnium, Korenmolenlaan 4, 3447 GG Woerden. Na afloop van de presentatie ontvangen deelnemers kosteloos een exemplaar van het trendrapport en is er gelegenheid deel te nemen aan een lunchbuffet.

VIB nodigt alle isolatiebedrijven in Nederland uit aan deze informatieve middag deel te nemen. Stuur daarvoor een mail met in de onderwerpregel Trendrapport naar info@isoleren.nl o.v.v. van uw naam en adres.
 

Nieuws

IEX verhuist naar Nürenberg

De 2020-editie van IEX - Insulation Expo Europe verhuist van Keulen naar Nürenberg en wordt samen gehouden met de beurs FeuerTr..
 

Nieuwe Armacell sales manager Benelux

Vanessa Breidel-Cratz volgt Rudi Beck op als Armacell Sales Manager Benelux. Vanaf 15 november is zij verantwoordelijk voor de activ..
 

Twee aanhoudingen dodelijk ongeval asbest

De directeur van een asbestbedrijf uit Kampen en een Deskundig Toezichthouder Asbestverwijdering zijn aangehouden naar aanleiding va..
 

Daniël Post nieuwe CEO Bilfinger

Per 1 januari 2019 wordt Daniël Post (46) de nieuwe CEO van Bilfinger Industrial Services België/Nederland. Hij volgt de h..
 

Jonge denkers helpen Vopak

Studenten van de Hogeschool Rotterdam helpen Vopak bij het plannen van het onderhoud van olieopslagtanks.
 

Verbreding SDE+

De Stimuleringsregeling Duurzame Energieproductie wordt met ingang van 2020 verbreed.
 

VIB presenteert Trendrapport Utiliteitsisolatie

Tijdens een informatiebijeenkomst op vrijdag 28 september 2018 in het Huis van de Isolatie in Woerden is het Trendrapport Technische..
 

Nederland vierde op Beroepenwedstrijd Isolatie

Nederland is vierde geworden op de Europese Beroepenwedstrijd Isolatie die tijdens de gisteren afgesloten vakbeurs IEX in Keulen wer..
 

Normontwerp brandveiligheid rookgasafvoer

NEN heeft een normontwerp gepubliceerd voor de bepalingsmethode waarmee de brandveiligheid van rookgasafvoersystemen (schoorstenen) ..
 

Energieakkoord? Isoleren!

VIB-voorzitter Hans Koole belichtte tijdens de 7 maart gehouden drukbezochte conferentie Energieakkoord in versnelling bij de SER in..
 

prEN 17087 ter kritiek gepubliceerd

CEN heeft normontwerp prEN 17087 ter kritiek gepubliceerd. Deze norm is de eerste in een reeks normen voor gehaltebepaling van gevaa..
 

Isolatie vacuümbuiscollector tot 200 °C.

Armaflex DuoSolar 220 is geschikt voor bedrijfstemperaturen tot 200 °C. Daarmee laat Armacell als eerste de 150 gradengrens acht..
 

Isolatie Magazine

Technische Dag

Bedrijf in beeld