Bijpraatsessies Trends in utiliteitsisolatie

VIB gaat in maart, april en mei met de isolatiesector in zes regionale bijeenkomstende de dialoog aan over het Trendrapport voor de Utiliteitsisolatie. Leden en niet-leden worden nadrukkelijk uitgenodigd hieraan deel te nemen. 

Het recent door adviesbureau Bouwkennis gepubliceerde document geeft een overzicht van ontwikkelingen in de isolatiesector.

De trends van de bouw en installatiesector worden in de presentatie als uitgangspunt gebruikt. Deze informatie helpt isolatiebedrijven zich beter op toekomstige ontwikkelingen voor te bereiden, danwel te anticiperen op bewegingen in de markt. 

Uiteraard vinden de zes bijpraatsessies plaats op geschikte, centraal gelegen locaties. De bijeenkomsten staan open voor zowel leden als niet-leden van VIB. Deelnemers krijgen het rapport na afloop mee naar huis.

De voorlopig geplande data zijn: 

Bijeenkomsten Trendrapport Utiliteit
REGIO VOORLOPIGE DATUM VOORLOPIGE TIJD  
Noord (Groningen, Friesland, Drenthe) dinsdag 19 maart 2019 14:30 - 15:00 uur Netwerken na afloop
Oost (Overwijssel, Gelderland) donderdag 28 maart 2019 14:30 - 15:00 uur Netwerken na afloop
Midden (Utrecht, Flevoland) dinsdag 16 april 2019 14:30 - 15:00 uur Netwerken na afloop
West (Noord- en Zuid-Holland) donderdag 2 mei 2019 14:30 - 15:00 uur Netwerken na afloop
Zuid-West (Zuid-Holland, Zeeland) dinsdag 14 mei 2019 14:30 - 15:00 uur Netwerken na afloop  
Zuid (Noord-Brabant en Limburg) donderdag 16 mei 2019 14:30 - 15:00 uur Netwerken na afloop

 

Definitieve data en locaties worden op basis van aanmeldingen besloten. VIB-leden die hun vestiging voor een bijeenkomst beschikbaar willen stellen, kunnen zich aanmelden bij secretaris Jan Zanen. Inschrijving en verdere organisatie verricht hetsecretariaat van VIB. De link is ook te gebruiken voor aanmelding.
 

Nieuws

Installatiesector in de lift

Voor bijna 12 procent van de installatiebedrijven voorspelt bedrijfsinformatiespecialist Graydon de komende 12 maanden groei. De ver..
 

Europese bijdrage slimme CO2-reductie Oost Nederland

Het Europese subsidieprogramma OP Oost stelt vanaf 16 mei 2019 17 miljoen euro beschikbaar voor projecten die bijdragen aan “S..
 

Goed jaar voor Rockwool

Steenwolfabrikant Rockwool in Roermond heeft een goed jaar achter de rug. Het bedrijf boekte in 2018 een hogere omzet én een ..
 

Meer bedrijven in aanmerking voor subsidie CO2-besparing

Meer bedrijven kunnen vanaf volgend voorjaar gebruik maken van subsidie voor CO2-besparende technieken. Door een vernieuwing van de ..
 

Maintenance for Energy bij Thermatras

Nederlandse Vereniging voor Doelmatig Onderhoud NVDO en VIB besteden op donderdag 27 juni 2019 tijdens het jaarcongres van Energie V..
 

Informatieplicht energiebesparing 1 juli a.s.

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) verplicht ondernemers om gemeente of omgevingsdienst te informeren over de ene..
 

Beeldimpressie Maintenance Next 2019

De contacten zijn gelegd, de offertemap aangedikt en de stands weer afgebroken en in de opslag gezet voor de volgende keer. Wie nog ..
 

Ondernemersnieuwsbrief Europese Verkiezingen

Op 23 mei 2019 gaat Nederland weer stemmen, nu voor de Europese verkiezingen. In een reeks speciale verkiezingsnieuwsbrieven ‘..
 

De Koning vertrekt bij NCTI

Algemeen directeur Paul de Koning is per direct niet langer actief voor het Nederlands Centrum voor Technische Isolatie NCTI. Dit he..
 

Praktijkdagen 2019 monteurs en leidinggevenden

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Training nieuwe norm VCA

Op donderdag 13 juni 2019 vindt van 09.00 uur tot 12.00 uur bij Van der Valk in Nieuwerkerk ad IJssel voor in het kader van de Works..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..