Dag 2 - Industrial Heat & Power bruist

Een drukke beursvloer, een dito ledenvergadering van VIB, de wereldprimeur van de TBI-App om snel energiebesparing door isolatie inzichtelijk te maken en tot slot de Isolatieborrel. Het bruiste gisteren op de beursvloer van Industrial Heat & Power in de Brabanthallen in Den Bosch.

Op de tweede dag toonden de exposanten zich meer dan tevreden. De aanloop was goed, de interesse groot en het orderboek werd af en toe vanachter de presentatiebalie gehaald om aangevuld te worden.

De simultaan gehouden VIB-ledenvergadering in hal 6 telde circa 40 aanwezigen die luisterden naar een uitleg over de nieuwe cao en de stand van zaken van het ISSO 64 document technische isolatie dat volgens de planning aan het eind van het jaar gereed moet zijn. Waarnemend OOI-directeur Hylke Warners zette de lijnen uit voor 2020. Fabrikant van isolatiemateriaal K-flex en opleidingsinstituut Scaffolding Training Europe traden ter vergadering tot de vereniging toe als buitengewoon lid.

Na de presentaties van Andreas Gürtler over de TBI-app, Edward van Engelenhoven over de Energie-Investeringsaftrek, konden leden en relaties zich dankzij Kingspan het bier goed laten smaken op de gezellig Isolatieborrel. En dat in de wetenschap dat volgend jaar met de Europese Beroepenwedstrijden Isolatie de volgende Industrial Heat & Power in 2020 het profiel van de isolatiesector, nog beter én groter zal zijn onder de bezoekers. Vrijwel alle exposanten meldden in 2020 ook weer van de partij te willen zijn.  

De aftrap van een goedbezochte VIB-ledenvergadering.

OOI-directeur Hylke Warners zet de lijnen uit voor 2020.

Projectleider Jos de Leeuw belicht de stand van zaken van ISSO 64

 

Informatie halen bij Walraven Aerofoam.

Armacell ontbreekt vanzelf niet op Industrial Heat & Power

Lancering en demonstratie van de TBI-App die in Google Play en Appstore is te downloaden, trok veel belangstelling.

Eiif/Fesi directeur Andreas Gürtler presenteerde met TBI een wereldprimeur.

De app werd gedownload en direct gepresenteerd. 

Edward van Engelenhoven (Saint-Gobain Isover) praatte de geïnteresseerden bij over de Energie-Investeringsaftrek.

 

In virual reality leren isoleren, het is allemaal mogelijk. 

VIB-voorzitter Hans Koole gaf de aftrap voor de Isolatieborrel. 

 

Nieuws

Arbotechniek: hét platform voor veilig en gezond werken

Vol trots lanceert ArboTechniek, voorheen II Mens & Werk, vandaag haar nieuwe platform op gebied van veilig en gezond werken in ..
 

Klimaatakkoord mist industriële isolatie

Het voorstel voor een Klimaatakkoord dat minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat naar de Tweede Kamer stuurde, mist é..
 

VNO-NCW wil breed balansakkoord

‘Maatschappelijk gezien agendeerde de minister-president met uit zijnspraak over de salarissen een belangrijk thema, namelijk ..
 

Praktijkdagen 2019 middenkader en management

Veilig werken is de basis voor een gezonde werkomgeving, elke dag weer. Neem daarom deel aan één van de Praktijkdagen ..
 

Versneld overschakelen op waterstof

De provincie Zuid-Holland moet versneld inzetten op het ontwikkelen van een duurzame waterstofeconomie. Dat advies geeft een team va..
 

RI&E in een halve dag

I&I Mens en Werk heeft een nieuwe branche RI&E gelanceerd. Dit instrument is voor alle leden van de I&I branche gratis b..